dlx

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av DLX - 15 februari 2011 19:31

Idag var jag till barnmorskan. Hon mätte magen och vägde mig, lyssnade hjärtljud och pratade lite. SF-måttet är nu 24 cm, väger 74 kg (= viktökning på 6 kg) och bebisens hjärta slog 154 slag per minut. På så sätt är allt som det ska vara. Fick skicka iväg lite prover till Hudik bara för vissa andra saker. Stick i fingret visade att jag MÅSTE börja äta vitaminer och järntabletter. Fanken! Dom smakar ju skit! Positiv sak är att jag ska få remiss till Aurora-gruppen i Hudik och utreda för kejsarsnitt. Hoppas att jag får det! Vill inte gå igenom det jag gick igenom sist ännu en gång...   


På lunchen drog jag och bästa Jimmy på Taco Bar och åt lunch. Svinigt gott var det! Fast jag fick lova att lämna lite så att jag inte brände sönder hela munnen. Elakt, men gott!  


Efter lunch var det backplanen som gällde för hela slanten med Scanian och maskinsläpet. Gick skitdåligt i terminalen, men hade inte räknat med nåt annat heller. Släpet är så långt och det tar en hel industrisemester innan det händer något med det. Sidoförflyttningen kom jag i alla fall in i, men jag tog ju ut en industrisemester för att komma dit.    Efter att Thomas lämnat uppkörningssläpet i vägen för terminalbackningen så erbjöd jag och Jimmy oss att flytta det med dagens uppkörningsbil - CNS755. Höll på att göra en tabbe; glömma att sänka bilen så jag kunde koppla ihop. Hade kunnat slutat dyrt. Tack och lov gjorde det inte det.    När jag kopplat ihop så fick Jimmy köra en stund eftersom han bara hunnit göra en terminalbackning innan deras släp (det gamla Stuc-släpet) efter "Lille Blå" börjat krångla. Han gjorde två skitbra sidoförflyttningar och sen var det min tur att göra två. Gick ganska bra faktiskt. Fick en tumme upp av Janne och då blev jag mallig.    Terminalen gick inte lika bra. Kom fel och blev bara knas med den där sista styrbara axeln på bilen... Hoppas det blir mer backplan imorgon!


  

Bästa Jimmy i CNS, gör sidoförflyttning.


  

Jag i passagerarstolen.


  

Lars backar in maskinsläpet. 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards