dlx

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av DLX - 19 februari 2011 22:04

Idag var jag, Vabis, Niklas och Tilda in till staden och kollade runt lite vad jag kunde tänkas köpa med mina presentkort. Tyvärr hittade jag ingenting som passade riktigt, så vi for ut på Jycken & Co för att köpa hundmat. En 12-kilossäck med vuxenmat blev det. Och ett nytt schampoo tänkte jag testa mot klådan. Plus att hon fick sig en tuggknut (en precis likadan som Sixxten har, men tydligen ska den SMAKA Sixxten också för hon har då inte rört den!!!). Över åtta hundra kronor gick det på allt som allt. Bortskämda snorvalp!!!   


När vi var klara så skulle vi fara ut till Ljusne med Tilda för hon ville träffa farmor och farfar, men vi råkade hitta på Källström vid garaget, så vi svängde in där. Lotta hade tagit med sig en av de tre hundar dom har, en stor Schäfer/Rottweiler vid namn Sigurd. Den hunden sattes minsann på plats av lilla terriern! Jäklar vad hon jagade honom och skällde på honom! Var lite roligt att se faktiskt. Och skönt, för hon har alltid varit tveksam/rädd mot stora hundar. Till och med jag tyckte han var jättestor. Och då var hunden stor! Men snäll verkade han i alla fall, trots sin bakgrund. Tilda fick frågan om hon ville ha en stor hund. Hon slängde en blick på Sigge och ruskade på huvudet. Hon tycker nog att Vabis är i lagom storlek!   


När vi kom till Ljusne skulle Tilda spela "MEMOJ!!!", vilket betyder Memory. Fanns inget memory, så vi spelade "Kom-i-håg" med Alfons lottobrickor. Det blev mycket skratt runt bordet. Sen blev det god mat och fika. Tilda ville inte följa med oss hem, för hon förklarade på sitt sötaste vis att vi kunde hämta henne imorgon så sov hon där.    Goding!


Niklas har redan somnat på soffan. Powernap får det lov att bli, för jag vill göra nåt. Typ åka ut och kolla lite. Eller nåt. En sak är säker i alla fall - jag tänker byta TV-kanal! Ettan är ganska värdelöst just nu... Eldkvarn. Fy fan!   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards