dlx

Alla inlägg den 24 februari 2011

Av DLX - 24 februari 2011 20:22

Jag kan inte förstå VARFÖR människor gör sånt här mot sig själva..?

http://mamma-till-anorexia.bloggplatsen.se/

Av DLX - 24 februari 2011 17:09

BIIIIIILJÄÄÄÄÄÄVEEEEEEEL!!!!!!! Ja, med dom orden blev min fantastiska morgon förstörd... Dieseln ville inte starta alls i morse, men jag förstår den. Är det -27,4 grader så skulle nog jag också vara kinkig. Glödgade och glödgadel. Tror inte jag gjorde nåt annat... Jo, jag höll på att nöta slut på både batteri och startmotorn ett tag också. Då gav jag upp och insåg att jag måste ringa efter skjuts.   


Syster blev min räddning. Så Tilda kom till dagis och jag blev bara 10 minuter sen till lektionen. Hade miljö, hälsa och ergonomi (YKB) på förmiddagen med Johnny och Peter. Tiden gick faktiskt ganska snabbt fram till lunch. Då fick jag skjuts för att ta ut Vabis en snabbis och sedan blev det McDonalds. Hann inte äta så mycket av den maten, tyvärr, för jag skrattade så mycket. Helt klart roligaste lunchen på länge!   


Efter lunch läste jag lite mer YKB och sedan, efter fika, fick jag koppla ihop CNS755 och "flicksläpet". Rätt i på första försöket! Tji fick Janne som tyckte att jag behövde träna (mot mina protester såklart)... Blev en tur med Robert till Bollnäs fram och tillbaka. Gick ganska bra. Miljökörning och få in speglarna mer i körningen stod på schemat för min del. Tråkig väg att åka, men det blir lite att tänka på efter den vägen ändå. På tillbakavägen blev jag omkörd av nån jävla estländare med trailer. Skitvidrigt var det för jag kunde inte gå ut mot vägkanten på grund av en jäkla hög iskant... Brrr! Hatar tanken på den där idioten!   


Väl hemma fick jag backa in släpet och satte det på första försöket. Riktigt bra gjort av mig. Sen kanske det inte står så jävla rakt, men det står i sin fålla i alla fall.    Och efter det kom Kickis och skjutsade hem mig.   


Nu blir det PIZZA!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards