dlx

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av DLX - 18 februari 2011 23:43

Pink Cream 69 - One step into Paradise

W.A.S.P - Shoot from the hip

W.A.S.P - Sweet cheetah

W.A.S.P - Paint it black

W.A.S.P - Scream until you like it

Iron Maiden - Afraid to shoot strangers

Iron Maiden - The trooper

Sonata Arctica - Wolf and raven

AC/DC - Who made who

Shinedown - Diamond eyes (Boom-Lay-Boom-Lay-Boom)

Edguy - Rise of the morning glory

Edguy - I'll cry for you

Mötley Crüe - Too young to fall in love

Mötley Crüe - Too fast for love

Mötley Crüe - Piece of your action

Joan Jett - Roadrunner

Manowar - Battle hymn

Manowar - Power of the sword

Manowar - Loki God of fire

Manowar - Call to arms

Av DLX - 18 februari 2011 17:21

Började i morse av att ungen inte ville som jag ville. Då utbröt ett slagsmål med sparkar, slag, skrik och grin. Men på dagis kom hon och likaså jag till skolan. I tid också. Fast det hade ju kvittat... Önskar att jag hade legat kvar i sängen...


Först säger dom en sak och ändrar sig. Detta gällde vilket släp jag skulle ha efter den gamle blå volvon. Får ha med mig en person jag absolut inte klarar av, vilket jag sagt till om förut, men eftersom dom ska "straffa" mig hela tiden så får jag ju självklart dela bil med denne... Stannade inne och pluggade efter fika istället för att behöva sitta i bilen. Var effektiv. Gjorde några viktuträkningar på fordonskombination, dataprov och lite annat. Trodde jag var bra gjort.


Efter lunch var det läs/data. Gjorde dataprov. Gick bra. Hade fordonsvård. Därefter skulle vi sluta och hade möte. Jag tyckte att det är totalt ostrukturerat på skolan med schema och bilarna och allt egentligen. Hör massa gnäll från andra om att det inte är nån ordning, men ingen vågar säga något.


1. Ett helt veckoschema borde inte vara svårt att lägga upp, men vi får två till fyra dagar i taget och dessa dagar ändras dagligen tycker jag. Har hänt att jag missat viktig teori bara för att schemat inte planerats tillräckligt bra.


2. Det är kaos med bilarna och släpen. Vi har den gamla blå volvon och det gamla sluta Stuc-släpet mer på backplan än vi har Scanian med med maskinsläpet! Scanian kan stå på sin plats i flera dagar och då trycker dom in oss fem i vissa bilar och två i andra. Bra fördelning.


3. Bilarna är inte i sin ordning, men brukas ändå. Det skrev jag om här i bloggen här om dagen.


Drog visserligen bara upp första punkten, men fick ju ett jäkla bemötande. Det är tydligen "svårt att ändra på schemaförändringar för i princip kommer folk och går hela tiden här". Personligen har jag aldrig märkt av någon större förändring när tidigare grupper slutat eller någon varit sjuk! Inte måste man ändra om en hel dag bara för att en person är sjuk!?


Tog även upp exemplet om släpbyte idag och att det försvann körtid på det när jag stod och väntade på att få koppla Stuc-släpet. Men då fick jag till svar av skolans största viktigmaja att "jag var ju inne efter fika och då hade jag kunnat fått ut mer körtid om jag gått ut". Det fanns en anledning till att jag gick in, svarade jag. Och jag tänkte inte dra upp den inför hela skolan där och då. Och sen hade det ju "inte gjort något om man tränade koppla både Stuc- och maskinsläpet". Hann inte ens backa emot Stuc-släpet ordentligt så fick jag nya direktiv. Och träna på att koppla är det sista jag behöver för maskinsläpet kopplade jag ihop på en gång! Och svaret jag fick tar jag som om jag inte får studera teori när jag behöver det... Vilken bra lärare.


De säger att de tar emot kritiken och ska försöka ändra, men det var även sagt på sista mötet att det skulle bli förändringar med schemat. Och varför låter det som om de försöker gå omvägar förbi förbättringar? Det finns klara bevis på att de inte lyssnar ett dugg på oss elever!


Nåja, det finns mycket mer att klaga på och det tänker jag göra. Men inte här!


  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards