dlx

Alla inlägg under maj 2011

Av DLX - 26 maj 2011 11:58

Ska klä på mig, fara ut på E-Center och handla lite nödvändigt. Typ schampoo och lite Frolic. Sen ska jag fara ut till syster och köra lite agility med Vabis efter hon har kört med Sixxten. Han har ju blivit knäpp på Vabis nu av nån anledning. Börjar stressa så fort hon kommer i närheten. Att tillägga är att Vabis INTE löper. Det gjorde hon klart för två månader sen.


Ikväll är det öppet hus på Söderhamns Kennelklubb. Undrar om man ska fara dit då? Hmm.. Tål att tänkas på. Skulle vara skönt att köra lite vippbräda med Vabban för den gillar hon inte vidare mycket. Och den platta tunneln går hon inte ens in i. Så lite sånt vore klockrent ikväll. Gäller att inte köra slut på henne på en gång bara, men hon tycker det är kul så jag tror inte det är någon större fara att träna litegrann två gånger på en dag.


Nä, men dags att göra sig i ordning då. På med shorts och t-shirt, för det lär ju bli varmt med fetmagen.

  

Av DLX - 25 maj 2011 23:52

Du skyller din feghet på mig. Att du inte tar tag i saker och ting är alltid mitt fel. Antingen har jag tjatat på dig eller så har jag gjort nåt annat som får dig att "glömma bort" eller "inte hinna"... Du är en jävla ynkrygg! Det är vad du är!


Åååååååh, vad jag blir ARG!

Av DLX - 25 maj 2011 15:49

Idag, på min kära lilla terriers födelsedag, skickade jag in medlemsansökan och betalade in medlemsavgiften så vi blev SöKK:are! Vad kan vara en bättre födelsedagspresent till lillfröken än att kunna åka och träna när helst man vill? Så nu kör vi igång med våran agilityträning på riktigt. Nu när hon äntligen får börja hoppa. ÄNTLIGEN!!!


På fredag ska jag in och få järninjektioner på medicinkliniken här i stan. Ska fara och hämta ut ampullerna imorgon tänkte jag. Tjatigt bara att jag måste ha Tildan med mig dit medan jag ligger och får droppet. Ladda med leksaker så sköter hon sig kanske den tid det tar. Eller så skickar jag iväg henne att åka lastbil med hennes pappa... Näääää. Det går väl inte för sig för Positiva Pelle... I och för sig strular det väl med lastningen, men borde gå att lösa tycker jag i alla fall.


Nåja, nu blir det ny färg på naglarna. Sen vet jag inte vad jag ska göra..?

Av DLX - 24 maj 2011 16:23

Nu är hon inte såhär liten längre. Tänk vad tiden går fort. Snart har jag en liten lillesyster eller lillebror till henne att gulla med och ta kort på precis som jag gjorde med Tildan som liten. Helt otroligt! Önskar bara ut ungen ur min kropp just nu för jag börjar tycka det är lite jobbigt med magen nu. Och väntan också förresten!

Av DLX - 24 maj 2011 08:13

Jag vill bort härifrån. Om möjligt dit gullvivan blommar, för där verkar det vara underbart. Inga bekymmer, rogivande, bara ren eufori. "Just där gullvivan blommar får du ro i din själ".


Jag saknar dig.

  

Av DLX - 23 maj 2011 19:56

Har skickat lite digitala bilder på framkallning. Om det nu heter så när det är digitalt? Hmm... Tre förstoringar och tror det blev 120 vanliga kort. Mycket nya kort och inte så många gamla. Blev mest på Tildan, Vabis och lastbilarna. Förvånad ni blev, va? Haha!


Dagen blev ju inte som planerad. Har bara suttit här framför datorn. Känns som om det är något på gång i kroppen. Förkylning eller något sådant. Har ont i skallen och börjat snora lite idag. Känner mig dessutom allmänt död.


Imorgon ska jag till BM. Jag måste släpa mig iväg dit. Fast jag vill inte. Vet ju att det kommer att låta precis likadant nu som sist... Att jag aldrig kan sköta mig!


Nu ska jag lägga mig mot en axel och somna. Sen om det är min axel eller inte är ju den stora frågan...

  

Av DLX - 23 maj 2011 12:53

Kärlek. Jag och min dotter.


Tildan.


Kråkslottet.


Såhär ser ringorm ut... Och hur det kliar ska vi inte ens nämna!


Trötta sötnosar.


Blocketbilden på fina BMWn. HWD145, vår dieselpärla. SAKNAD!


Dräggelbarnet. Tilda som liten knört.


Tildan liten med min scarf.


Far och dotter.


Lilla tigern. :)


Mer bilder kommer...

Av DLX - 23 maj 2011 11:31

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards