dlx

Alla inlägg under februari 2011

Av DLX - 22 februari 2011 20:07


Fantastiskt!

Av DLX - 22 februari 2011 17:41

I morse när jag vaknade och gick på toa upptäckte jag att jag hade fått en liten blödning. Blev ganska chockad och rädd, men lyckades på rutin få iväg ungen på dagis och mig själv till skolan. Ringde till BM när jag kom till skolan, men dom öppnade inte telefontiden förrän 0930. Väntade ut den tiden och försökte göra ett prov. Gick inte så bra tack vare min konstant rinnande snok och min oro för bebisen. När jag väl fick svar hos BM blev jag rådd att ringa till förlossningen i Hudik. Det gjorde jag och jag fick komma in på en gång. Mamma följde med och gjorde bilresan intressant både till och från Hudik.   


När vi väl var där kopplade BM studerande tjejen på CTG-kurva och lät mig ligga en stund. Mysigt att ligga och lyssna på hjärtljuden. Är dock en förbannad liten bebis där inne, för den ville sparka bort apparaten hela tiden. Lilla ninjan!   


Efter ungefär 30 min fick jag lämna urinprov som inte visade något på UVI. Konstigt nog, för jag vaknade med det i morse! Sen kom det in en karl som var gyn.läkare och skulle göra vag.ul och "vanligt" ul. Allt såg bra ut där inne. Kunde inte låta bli att fråga om könet. Såg inte riktigt, men han gissade på en flicka. Så nu är det ju det där med namn igen då... Pojknamn har vi, men tjejnamn... Suck! Var ju precis likadant med Tilda! Nåja, det är ett tag tills bebisen kommer så vi hinner nog fundera. Men tror ni jag längtar lite nu då? Mammas lillhjärta!   

Av DLX - 21 februari 2011 18:51


  

Av DLX - 21 februari 2011 18:28

Har myst runt mest hela dagen. Först E-teori, blandat bromsar och koppling bil + släp. Vabis var med idag så det blev lite hundrastningar också. Speciellt på lunchen då jag och tre till gick ned på staden. Skönt, men konditionen finns ju inte! Var alldeles skakis när jag kom upp till skolan igen. Då skulle jag köra WHK881 + släp. Höll på att backa stutt för att jag mådde konstigt, men turligt nog stod folk och viftade. Sa till att jag mådde dåligt, men skulle köra ändå... Gick väl ganska okej ändå, men stannade inne resterande del av dagen. Blev lite YKB gjort i alla fall. Och Thomas kom och hälsade på!!!! En av höjdpunkterna på dagen!   

Av DLX - 20 februari 2011 18:41

Eftersom jag sitter hemma hos mamma har jag hittat bilder som inte publicerats på min lilltös. Tänkte därför dela med mig av några få...


27/5 -09


28/2 -08


18/6 -09


19/4 -08


31/12 -09


14/6 -08


7/7 -10

Av DLX - 20 februari 2011 18:32

Idag har jag och Niklas varit och kollat efter skor till honom. Funkar självklart inte att ha honom med, för han går ju bara och säger nej till allt... Bättre att komma hem med ett par till honom för då kan han inte säga emot.    Eftersom det inte blev några skor, for vi till Dollar där vi hittade betydligt mycket mer. Blev bland annat en ljuslykta till sovrummet som vi passade på att fynda nu när det var 50 % på den. Sen gick vi in på den där belysningsaffären där ute, men där hittade vi inget som riktigt passade förutom en matta åt Tilda. Blev dock inget inköp av den...


Vi for ut till Ljusne (ALA!!!!!!) och hämtade lillungen, for vidare till Vannsätter och gjorde mat som vi inhandlat på "Köppera" i Ljusne. Fläskfilé, pasta och vitlökssås. Sjukt gott fastän ordinarie ingrediens blev utbytt mot likvärdig... Vabis fick slamsorna från fläskfilén. Gott som fasiken tyckte hon att det var. Själv höll man på att spy av lukten av kokt fläskkött... Urk!


Ska snart åka hem. Niklas börjar tidigt imorgon eftersom han ska köra bästa bilen i veckan: flisbilen - XKX923.   

Av DLX - 20 februari 2011 00:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av DLX - 19 februari 2011 22:04

Idag var jag, Vabis, Niklas och Tilda in till staden och kollade runt lite vad jag kunde tänkas köpa med mina presentkort. Tyvärr hittade jag ingenting som passade riktigt, så vi for ut på Jycken & Co för att köpa hundmat. En 12-kilossäck med vuxenmat blev det. Och ett nytt schampoo tänkte jag testa mot klådan. Plus att hon fick sig en tuggknut (en precis likadan som Sixxten har, men tydligen ska den SMAKA Sixxten också för hon har då inte rört den!!!). Över åtta hundra kronor gick det på allt som allt. Bortskämda snorvalp!!!   


När vi var klara så skulle vi fara ut till Ljusne med Tilda för hon ville träffa farmor och farfar, men vi råkade hitta på Källström vid garaget, så vi svängde in där. Lotta hade tagit med sig en av de tre hundar dom har, en stor Schäfer/Rottweiler vid namn Sigurd. Den hunden sattes minsann på plats av lilla terriern! Jäklar vad hon jagade honom och skällde på honom! Var lite roligt att se faktiskt. Och skönt, för hon har alltid varit tveksam/rädd mot stora hundar. Till och med jag tyckte han var jättestor. Och då var hunden stor! Men snäll verkade han i alla fall, trots sin bakgrund. Tilda fick frågan om hon ville ha en stor hund. Hon slängde en blick på Sigge och ruskade på huvudet. Hon tycker nog att Vabis är i lagom storlek!   


När vi kom till Ljusne skulle Tilda spela "MEMOJ!!!", vilket betyder Memory. Fanns inget memory, så vi spelade "Kom-i-håg" med Alfons lottobrickor. Det blev mycket skratt runt bordet. Sen blev det god mat och fika. Tilda ville inte följa med oss hem, för hon förklarade på sitt sötaste vis att vi kunde hämta henne imorgon så sov hon där.    Goding!


Niklas har redan somnat på soffan. Powernap får det lov att bli, för jag vill göra nåt. Typ åka ut och kolla lite. Eller nåt. En sak är säker i alla fall - jag tänker byta TV-kanal! Ettan är ganska värdelöst just nu... Eldkvarn. Fy fan!   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards