dlx

Alla inlägg den 3 juni 2011

Av DLX - 3 juni 2011 21:18

Är i Vannsätter i skrivande stund. Ska alldeles strax åka hem till Vågbro och pilla navelludd på Niklas. (Jag har ju inget... Haha!) Blir väl kanske lite popcorn och en rulle. Fethäng framför TV:n och ladda batterierna inför eventuell förlossning. Inte för att jag känner någonting, men det kan ju liksom bli som att vinna på Triss... Plötsligt händer det!

  


Njä, nu blir det raketbasen, toaletten, mitt hem... Sen "hem" (Preem) och till sist "hemhem" (det som borde vara bara hem utan några "" och ett extra "hem"). Öh, rörigt, men, ja... That's me!

  

Av DLX - 3 juni 2011 14:15

Vaknade motvilligt, släpade mig ur sängen, åt halvhjärtat upp aprikoskrämen, segade på mig kläderna och stressade iväg till sjukhuset. Anmälde mig i huvudentrén med fem minuter till godo, gick upp för trapporna och satte mig i väntrummet där jag blev utstirrad av två människor som skulle in på provtagning. Väntade i sex minuter innan jag blev hämtad av sköterskan, satte mig i en stol på rummet och konstaterade att tidningarna var lika tråkiga som vanligt på sjukhus. PLAZA, Hemmets Journal och ELLE. Inte en tillstymmelse till några intressanta  tabloider så som Trailer Magazine, Trucking Scandinavia eller Boggi. Inte ens en skvallerblaska intressant nog för en fjortonåring. Ingen som inte är en medelålders eller äldre dam får läsa tidningar på sjukhus. I bästa fall får en medelålders Svensson-karl med husvagnsintresse läsa om alla moderna automotiva tester Auto Motor & Sport har utfört. Volvo V60, nya Passaten, Mitsubishi ASX vs. KIA Sorento, en avlägsen pojkdröm - en Ferrari, allt som intresserar någon i 40-årskrisen.


Jag konstaterar att det inte skulle skada att byta ut en kärringblaska till en prenumeration för yngre patienter, som faktiskt råkar finnas. En Trailer Magazine och en Vecko Revyn, eller i alla fall en Illustrerad Vetenskap som faktiskt kan locka stora som små att bläddra mellan de tunna bladen, läsa, lära och förundras.

Av DLX - 3 juni 2011 09:14

Snart dags att fara till medicinmottagningen för den sista järninjektionen. Skönt att få slippa dom där grejerna, men sen blir det järntabletter. Det måste bli det. Och vitaminer. Dessutom måste det bli läggdags samtidigt som PRO-medlemmar hädanefter, annars blir jag så trött och grinig dagen efter märker jag. Och det är det sista jag vill vara nu...


Inte vet jag, men bebisen vill inte komma ut tror jag. Har inga känningar ännu. Tredje dagen på övertid nu... Ja, Wirre och Kickis kommer få rätt om den 4:e. Vill inte  gå över en hel vecka som jag gjorde med Tildan. Ville väl inte gå över alls, men tydligen så tyckte "Mygghatarn" att det var en bra idé. Synd att Mygghatarn inte fattar att ju längre den väntar, ju fler myggor kommer det. Ja, om den inte väntar tills det blir minusgrader ute, vill säga...


Bitter idag. Bitter för att jag är frustrerad över att bebisen inte vill komma ut. Ska bita ihop och sluta sura, klä på mig och åka nu... Shorts och t-shirt blir perfekt idag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards