dlx

Alla inlägg den 18 juni 2011

Av DLX - 18 juni 2011 16:11


Jag och Tycho fick lite tid själva ikväll. Niklas tog med sig Tilda och for till Ljusne för att hjälpa Tildas farfar. Var mysigt tills lillkillen blev ledsen. Spelade ingen roll vad jag gjorde, han var lika ledsen ändå. En riktig brakskit kanske... Men den spar han väl till tolvsnåret, bara för att få skrika lite till. Mammas lilla goding!


Åååh, vad mycket tvätt det blir när man har bebis! Han spyr ju ner allt. Handdukar, lakan, sina kläder, mina kläder, Niklas kläder, filtar, kuddar, täcken... Listan kan göras lång. För lång!


Kan inte vädret bli bättre ute så man får lust att hitta på någonting? I alla fall lust att gå utanför dörren!? Det är ju helt hopplöst skittråkigt väder. Lagom sitta inne och mysa framför en film med smörpopcorn och ett jätteglas iskall Coca Cola, men då skulle man ju haft trevligt sällskap också. Och då återkommer vi till det där med att gå utanför dörren en regnig dag...


I och för sig kommer jag ihåg sommaren2005, den sommaren när det regnade som värst. När jag och Billie skulle gå till Vågbro från staden för att städa Lars lägenhet medan han var nere i Västerås på Power Meet. Tack och lov slapp jag gå från Vannsätter den dagen. Jag fick skjuts in till staden av mamma och Jouni. Behöver jag tala om att vi alla tappade hakan när vi såg hur det såg ut där inne? Hela staden var översvämmad eftersom gatubrunnarna inte tog emot mer vatten och ån hade ytspänning. Det var löjligt mycket vatten!


Anyways, vi påbörjade vår promenad mot Vågbro, men redan efter några steg var vi dyblöta av regnet trots paraplyn. Det regnade rakt igenom paraplyna. Alltså, det var ingen nådig skur. Det var inga vattendroppar, utan mer hårda vattenstrålar som kom från himlen. Lyckligtvis kom vår räddare i nöden - Danne Olsson - lagom när vi bara gått ett par hundra meter. Jag har nog aldrig varit så glad att se honom som jag var då! Och till Vågbro kom vi.


Minns jag inte fel så hade vi väldiga problem med att röka den dagen. Cigaretterna blev blöta på en gång. Det var nästan så de bröts av när regnet träffade dem. Tonårsbekymmer!

  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards